Jul 13vsVancouver Whitecaps
    Major League Soccer10:30 pm GMT-04:00
    Jul 17@Seattle Sounders FC
  2. 4 hours ago · See all the call-ups and possible line-ups for the match IFK Norrköping vs Djurgårdens IF - Allsvenskan Year 2024.

3. 1 day ago · Ett inlägg från höger nådde fram till Tokmac Nguen som skallade vidare till Deniz Hümmet som i sin tur nickade in 1-0 till DIF. En drömstart för Djurgården och IFK Norrköping gick för kvittering omgående. Några farliga lägen uppstod för hemmalaget, men i 17:e minuten var det nära en utökning för DIF när David Mitov Nilsson ...

4. 1 day ago · Domaren Joakim Östling friade. En minut senare rasslade i stället nätmaskorna bakom David Mitov Nilsson. Kanske var Djurgårdens Tokmac Nguen offside när han nickassisterade Deniz Hümmet.

5. 1 day ago · David Mitov Nilsson 2 Oturlig. Kan inte bli godkänd med tre insläppta i återkomsten, men går inte heller att lasta för något av målen. ... Domare: Joakim Östling.

6. 4 hours ago · 15.07.2024. SpongeBob lebt mit Hausschnecke Gary in der Unterwasserstadt Bikini Bottom und brät Burger in einem Fast-Food-Laden. Seine besten Freunde sind Seestern Patrick und Eichhörnchen Sandy. Plankton verbündet sich im Gefängnis mit den anderen Gefangenen, um mit ihnen gemeinsam aus dem Gefängnis auszubrechen und die Krabbenburger ...